100-річчя Національної наукової сільськогосподарської бібліотеки Національної академії аграрних наук України

biblioteka9 листопада 2017 року в Національній науковій сільськогосподарській бібліотеці Національної академії аграрних наук України відбудеться виїзне засідання Президії Національної академії аграрних наук України з питання «Інформаційно-бібліотечна діяльність Національної наукової сільськогосподарської бібліотеки НААН в контексті її 100-річного ювілею».

Заклад очолює академік НААН України, доктор сільськогосподарських наук, професор Віктор Анатолійович Вергунов, який є членом Національної спілки краєзнавців України, лауреат Премії імені Героя України Михайла Сікорського НСКУ 2016 р.

Вергунов В.А.Національної спілки краєзнавців України вітає В.А.Вергунова та очолюваний ним трудовий колектив із цим славетним ювілеєм. Бажаємо адміністративно-управлінському апарату, науковим співробітникам та всьому персоналу закладу оптимізму, наснаги і невичерпної енергії у роботі на благо установи та України.

Здійснювана ННСГБ НААН діяльність, яка спрямована на забезпечення вільного доступу до національних і світових інформаційних ресурсів із сільськогосподарської тематики, збір та збереження книжкових фондів, спадку минулого, вивчення історії аграрної науки, освіти й техніки тощо, є важливою соціокультурною складовою розвитку суспільства. Саме під ефективним керівництвом В.А.Вергунова заклад перетворився на провідну спеціальну бібліотеку загальнодержавного значення та набув національного статусу.

Впевнені, що історія Національної наукової сільськогосподарської бібліотеки НААН України налічуватиме ще не одне десятиліття, а співпраця з Національною спілкою краєзнавців України буде лише поглиблюватися та урізноманітнюватися.

голова Національної спілки краєзнавців України,
член-кореспондент НАН України
О.П.Реєнт

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *