Вітаємо з Днем народження члена Президії НСКУ, заступника директора УДЦНПВКТУМ Дмитра Омельченка!

Омельченко Д.Г.3 листопада 2018 року День народження святкує Омельченко Дмитро Григорович — член Президії Національної спілки краєзнавців України, заступник директора Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

Протягом багатьох років Д.Г.Омельченко самовіддано працює на користь навчання й виховання учнівської молоді засобами краєзнавства та туризму, спорту і екскурсій; здійснює ефективну роботу, спрямовану на виявлення, розвиток і підтримку юних талантів, стимулювання творчого самовдосконалення дітей та юнацтва, розвиток їх краєзнавчо-дослідницької діяльності.

Входячи до складу керівних органів НСКУ він бере активну участь в організації та проведенні різноманітних спілчанських заходів, удостоєний низки державних і відомчих нагород.

Національна спілка краєзнавців України бажає імениннику безмежних позитивних емоцій та висловлює найщиріші сердечні побажання міцного здоров’я, сімейного добробуту, творчої наснаги, всіляких гараздів!

З глибокою повагою,
голова Національної спілки краєзнавців України,
член-кореспондент НАН України
О.П.Реєнт

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *