Київ – місто юних майстрів

 Головна Новини регіональн?...

«Київ – місто юних майстрів». Саме цю тезу утвердили учасники ІІ міської виставки-звіту дитячої творчості, організованої Головним управлінням освіти і науки КМДА.

Виставка «Київ – місто юних майстрів» пройшла 16 лютого 2012 року у приміщенні Київського Палацу дітей та юнацтва. Як зазначили організатори виставки, подібні заходи мають на меті підтримку та розвиток науково-практичної та експериментальної діяльності талановитої учнівської молоді.

На виставці були представлені досягнення та вироби юних киян за напрямами: еколого-натуралістичний, науково-технічний, художньо-естетичний, фізкультурно-спортивний, туристсько-краєзнавчий, дослідницько-експериментальний та інформаційно-комунікаційний.

Свої досягнення демонстрували талановиті учні загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів управлінь освіти районних у м. Києві державних адміністрацій, а також вихованці Київського Палацу дітей та юнацтва, Міжнародного центру дитячо-юнацького туризму, позашкільного навчального закладу «Київська Мала академія наук учнівської молоді». Преважна більшість учасників – це переможці у міських, всеукраїнських та міжнародних конкурсах, змаганнях, фестивалях у 2010–2011 навчальному році.

Додаток ІДодаток ІIДодаток ІII

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *