«Історія Дніпровського Надпоріжжя»

Міністерство освіти, науки, молоді і спорту України
Дніпропетровська обласна державна адміністрація
Управління внутрішньої політики Дніпропетровської Міської ради
Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара
Дніпропетровський обласний центр з охорони історико-культурних цінностей
Дніпропетровський  національний історичний музей імені Д.І. Яворницького
Дніпропетровський облсний осередок національної спілки краєзнавців України
Інститут суспільних досліджень

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара спільно з Дніпропетровською обласною державною адміністрацією, Управлінням внутрішньої політики Дніпропетровської міської ради, Дніпропетровським обласним центром з охорони історико-культурних цінностей, Дніпропетровським національним історичним музеєм імені Д.І. Яворницького, Дніпропетровським обласним осередком Національної спілки краєзнавців України та Інститутом суспільних досліджень 16 листопада 2012 рокупроводять VIII Дніпропетровську обласну історико-краєзнавчу конференцію «Історія Дніпровського Надпоріжжя», присвячену 80-річчю утворення Дніпропетровської області.
Робота конференції планується за такими напрямами:

    теоретико-методологічні проблеми історичного краєзнавства Дніпровського Надпоріжжя;
    залюднення Придніпровського регіону;
    історичні постаті Дніпровського Надпоріжжя;
    освіта, наука і культура населенних пунктів краю;
    соціально-економічний розвиток регіону;
    суспільно-політичні рухи в краю;
    археологічні старожитності.

Оргкомітет конференції прохає Вас до 1 вересня 2012 р. надіслати:

    заявку на участь у конференції з відомостями про автора: прізвище, ім’я, по батькові, місце роботи або навчання, вчене звання, науковий ступінь, посада, домашня адреса з кодом міста, контактні телефони та e-mail, у разі необхідності вказати на потребу у поселенні і запланований термін проживання;
    текст доповіді українською мовою обсягом не більше 0,5 др. арк., набраного в редакторі Word у вигляді комп’ютерного файлу формату doc. та обов’язково роздрукований варіант доповідей, підписаний автором (для студентів і аспірантів обов’язкова рекомендація наукового керівника).

На початку статті подаються УДК, ініціали та прізвище, назва навчального закладу (курсив), назва статті (великим літерами), анотація і ключові слова (українською, російською та англійською мовами). Посилання на джерела та літературу робити в тексті у квадратних дужках: [1, арк. 2], або [2, с. 15] відповідно до списку використаних джерел та літератури, що формується за абеткою як Бібліографічні посиланнянаприкінці тексту. Шрифт Times New Roman, розмір 14, міжрядковий інтервалі ,5. Поля: ліве — 3 см, праве — 1 см, верхнє — 2 см, нижнє — 2 см.
За підсумками конференції планується видання збірника наукових праць «Придніпров’я: історико-краєзнавчі дослідження» (Д., 2013. — Вип. 11). Матеріали, які надійшли після зазначеного терміну (1 вересня 2012 р.) та оформлені в невідповідності з фаховими вимогами, не будуть розглядатися.
Учасники конференції надають організаційний внесок у розмірі 80 грн. при реєстрації. Проїзд, проживання та харчування — за власний кошт. Питання про оплату публікацій буде вирішуватися окремо.

Адреса оргкомітету: 49010, м. Дніпропетровськ, просп. Гагаріна, 72. Дніпропетровський національний університет Імені Олеся Гончара, історичний факультет. Відповідальний секретар оргкомітету — к.і.н., доц. Тесленко Дмитро Леонідович. Контактні телефони: 8(056) 374-98-60, 8(056) 374-98-61. E-mail: decanat-hist@mail.ru

Оргкомітет конференції

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *