«Актуальні питання історії, культури, етнографії Південно-Східного Криму»

«Актуальні питання історії...

4–6 жовтня 2013 року в селищі Новий Світ пройшла шоста наукова конференція “Актуальні питання історії, культури, етнографії Південно-Східного Криму”, організаторами якої виступили Кримська регіональна організація Національної спілки краєзнавців України, благодійний фонд «Афінеон» та Новосвітська селищна рада. У рамках роботи конференції було заслухано більш ніж 30 доповідей з історії, етнографії, археології, проблемам музеєфікації об’єктів культурної спадщини Південно-Східного Криму.

Конференція об’єднала як професійних дослідників так й місцевих краєзнавців, студентів, що займаються розробками історії місцевого краю.

Передбачається випуск збірки матеріалів конференцій.

 

————————————————————————————————————————————————————————-

 

Шановні колеги !

Благодійна організація «Благодійний фонд «Афинеон» спільно з Кримською регіональною організацією Національної спілки краєзнавців України та юридичним факультетом Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського запрошують Вас взяти участь у роботі шостої Науковій конференції «Актуальні питання історії, культури, етнографії Південно-Східного Криму» , яка проходитиме 5-6 жовтня 2013 року в смт Новий Світ.
Тематичні напрямки конференції:
– Історія та культура Південно-Східного Криму;
– Археологічні дослідження;
– Етнографічне вивчення Південно-Східного Криму;
– Проблеми музеєфікації об’єктів історико-культурної спадщини;
– Особливості правових відносин.
Оргкомітет приймає заявки на участь у роботі конференції та тексти доповідей за темою власних наукових досліджень обсягом до 10 -ти сторінок тексту (більший обсяг обговорюється додатково ) в електронному вигляді до 20 вересня 2013 :
– 14 кеглем , гарнітура Times New Roman , інтервал 1 ; посилання : кінцеві ( кегль 12 , інтервал 1 ; індекси посилань у тексті у квадратних дужках звичайними цифрами ( напр. : [2 , с. 15] , де перша цифра – номер джерела в списку , друга – сторінка ( сторінки); в посиланнях на архівні документи інформація подається через кому .
– Графіка ( ілюстрації , графіки , схеми ) окремим файлом у форматі jpg або tiff , розміром не менше 10х15 см , де 10 см базова ( менша) сторона . Підписи до ілюстрацій подавати окремим списком наприкінці тексту.
Заявки та доповіді приймаються за адресою: afineon-sudak@mail.ru , довідки за тел. 050-66-06-110 – координатор конференції – Ольга Сергіївна.
Оргкомітет залишає за собою право відбору доповідей для включення в програму конференції . Тексти , не оформлені у відповідності з вказаними вимогами , публікуватися не будуть.
Відомості про автора ( авторів ) у публікації просимо давати за наступною схемою : прізвище , ім’я , по батькові; вчений ступінь, наукове звання , місце роботи , посада , місто , електронну адресу.
Проживання, харчування учасників конференції за рахунок сторони, що відправляє . Орієнтовна вартість проживання в готелі на період проведення конференції буде становити від 100 грн. (залежно від рівня комфортності номерів). Про необхідність бронювання номера прохання сповістити окремо .

Запрошення на конференцію буде направлено додатково .

Оргкомітет

Додаток ІДодаток ІIДодаток ІII

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *