Зустріч з Генеральним секретарем Всесвітньої туристичної організації Талебом Ріфаї

Зустріч з Генеральним секр?...

10 жовтня 2013 року делегати професорсько-викладацького складу Інституту туризму ФПУ, члени вузівського осередку НСКУ та студентський актив взяли участь у зустрічі з Генеральним секретарем Всесвітньої туристичної організації Талебом Ріфаї, який перебуває в Україні з офіційним візитом. Метою зустрічі, яка відбулася в Українському домі, було спілкування зі студентами та викладачами вітчизняних вищих навчальних закладів туристичного профілю.

В Україні з її багатовіковими традиціями, самобутньою культурною спадщиною, гостинністю народу – потужний туристичний потенціал, і на переконання Т. Ріфаї, вона має унікальні перспективи на майбутнє. Відтак, сьогоденні студенти туристичних спеціальностей завтра стануть фахівцями, завданням яких буде розвивати внутрішній туризм, популяризувати краєзнавчо-туристичні маршрути на Батьківщині та за її межами.

Зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері. Після офіційної промови Генерального секретаря ВТО студенти охоче ставили запитання, що їх турбують, та зацікавлено слухали відповіді. Таке інтерактивне спілкування  мотивує студентів до здобуття обраної спеціальності, вивчення та удосконалення навичок англомовного спілкування, підтримує їх бажання надалі працювати в сфері туризму.

Людмила Соловей – голова первинного осередку КМО НСКУ в Інституті туризму ФПУ

Додаток ІДодаток ІI

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *