«А ми тую славу збережемо»

семінар 003Івано-Франківська обласна організація Національної спілки краєзнавців України, Департамент освіти і науки облдержадміністрації разом з обласним державним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді провели 28 квітня 2015 року краєзнавчу конференцію учнівської молоді «А ми тую славу збережемо», присвячену 70-й річниці Перемоги у Другій світовій війні. Зокрема з доповіддю «Акція учнівської молоді «А ми тую славу збережемо», як засвоєння уроків історії Другої світової війни» виступив голова правління ОО НСКУ Косило Михайло Юрійович.

Було організовано виставки пошукових матеріалів, зібраних юними краєзнавцями та історико-краєзнавчої літератури.

На конференції виступила з доповіддю «Використання архівних документів про період Другої світової війни у фондах Державного архіву Івано-Франківської області» член НСКУ Соловка Любов Михайлівна, заступник начальника відділу інформації та використання документів Державного архіву Івано-Франківської області.

В конференції взяли участь юні краєзнавці та їх наставники з навчальних та позашкільних закладів освіти області, переможці та лауреати Всеукраїнської історико-краєзнавчої акції «А ми тую славу збережемо», присвяченої 70-й річниці Перемоги у Другій світовій війні.

Після повідомлення керівників секцій та підведення підсумків роботи конференції відбулося нагородження активних учасників конференції, переможців та активістів Всеукраїнської акції «А ми тую славу збережемо».семінар 002

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *