Сайт Центру краєзнавства імені академіка П. Т. Тронька Каразінського університету визнаний найкращим науково-популярним веб-ресурсом України

15 жовтня 2022 р. у Київському Будинку вчених НАН України відбулася церемонія нагородження Всеукраїнського конкурсу «Молодий вчений року», організованого Радою молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України. На конкурс було подано більш ніж 750 заявок від молодих вчених з усіх рфото 1егіонів України. За підсумками роботи конкурсного журі та підрахунку результатів інтернет-голосування було визначено 98 переможців. 

В номінації «Науково-популярний веб-ресурс (сайт)» перемогу здобула кандидат історичних наук, заступник директора Центру краєзнавства імені академіка П. Т. Тронька Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Ольга Ігорівна Вовк. Таким чином, за результатами діяльності в 2021 році сайт Центру краєзнавства імені академіка П. Т. Тронька визнаний найкращим науково-популярним веб-ресурсом України. Дякуємо за плідну роботу всьому колективу Центру краєзнавства імені академіка П. Т. Тронька на чолі з професором, головою Харківського відділення Національної спілки краєзнавців України С. М. Куделком.

Вітаємо харківських краєзнавців з цією перемогою і бажаємо нових звершень!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *