Бібліотечна виставка «Творчі береги й духовні обереги В. Качкана»

У серпні цього року з нагоди 75-річчя від дня народження краєзнавця, письменника, поета, фольклориста, історика, теоретика української літератури та етнокультури, пресознавця, педагога, академіка Володимира Качкана в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І.Франка та обласній бібліотеці для юнацтва було представлено розгорнуту бібліотечну виставку «Творчі береги й духовні обереги В. Качкана».

На виставці були представлені монографічні серіали, що є основним в цьому напрямку: «Українське народознавство в іменах», «Хай святиться ім’я твоє: історія української літератури і культури в персоналіях (ХVІІІ – XXI ст.)», «Віщі знаки думки, серця і руки: Антологія українського автографа», «Постаті», «Сповідь душі: Ярема Гоян в ограненні часу», вибір праць у 3-х томах «На гребені думки».

Серед прозових, поетичних книг, збірок новел, що представлені на виставці заслуговують на увагу: ліричний роман у новелах «Небесія» ,зошит лірики писаний болем душі «Кетяги Рибнянської осені», ліричні медитації в розквіті літа «Вогонь твоїх очей», «Епістоли серця: Поезія днів моїх».

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *