Звітно-виборча конференція Київської обласної організації Національної спілки краєзнавців України

Київська ОО НСКУ-113 січня 2022 року проведено чергову звітно-виборчу конференцію Київської обласної організації Національної спілки краєзнавців України.

У зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією, конференція відбулася в онлайн-режимі.

Делегатів привітав голова НСКУ, член-кореспондент НАН України Олександр Реєнт. У своєму виступі він висловив подяку краєзнавцям Київщини, голові обласної організації НСКУ, професору Київського національного університету імені Тараса Шевченка Григорію Савченку за активну науково-видавничу і просвітницьку роботу на краєзнавчій ниві та окреслив завдання, які стоять сьогодні перед Спілкою і будуть обговорені на черговому з’їзді НСКУ.

Київська ОО НСКУ-2

До порядку денного входив розгляд кількох питань:

  • затвердження звіту правління про роботу за період 2017–2021 років, а також звіту Ревізійної комісії;
  • вибори керівних органів обласної організації на наступний період;
  • підготовка до VII з’їзду НСКУ, зокрема обрання делегатів від обласної організації;
  • різне.

Київська ОО НСКУ-3

Делегати заслухали інформацію голови Київської обласної організації НСКУ Григорія Савченка щодо підсумків роботи у 2017–2021 рр.

В обговоренні взяли активну участь делегати конференції, члени КОО НСКУ Олександр Гуржій, Віктор Коцур, Андрій Пижик, Сергій Шевченко, Людмила Мех, Андрій Ковальов, Владлен Мараєв, Євген Букет, Тарас Нагайко, Олександр Колибенко, Юрій Пероганич, Олена Степаницька, Надія Ащенко, Давид Дячок та інші. Роботу організації за звітний період було одноголосно визнано задовільною.

Київська ОО НСКУ-4

Голова ревізійної комісії обласної організації Вікторія Колесникова озвучила звіт ревізійної комісії, який також одноголосно затвердили делегати конференції.

Конференція одноголосно обрала керівні органи організації (голову КОО НСКУ, правління, президію правління та ревізійну комісію) на наступний звітний період.

Зокрема, головою Київської обласної організації НСКУ обрано Григорія Савченка, заступниками голови – Євгена Букета і Олексія Вербового, відповідальним секретарем Давида Дячка, головою ревізійної комісії – Вікторію Колесникову.

Київська ОО НСКУ-5

Конференція обрала делегатів на VII з’їзд НСКУ, який відбудеться 25 січня 2022 року в Києві, та одноголосно рекомендувала обрати на наступний термін на посаду Голови Спілки Олександра Петровича Реєнта.

На завершення голова Київської обласної організації НСКУ Григорій Савченко окреслив плани роботи на 2022 рік та подякував усім делегатам за плідну роботу.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *