В Одесі відбувся круглий стіл «Культурне розмаїття Південної України – вагомий чинник європейської інтеграції»

Розмаїття4–5 жовтня 2018 року в Одеській національній науковій бібліотеці за участі Управління культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації, Департаменту культури та туризму Одеської міської ради, Одеської обласної організації Національної спілки краєзнавців України, Національної історичної бібліотеки України відбувся круглий стіл «Культурне розмаїття Південної України – вагомий чинник європейської інтеграції».

Розмаїття-2У його роботі взяли участь представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, краєзнавці, науковці, дослідники національних та мовних культур етнічних спільнот, керівники та фахівці провідних бібліотек України, керівники та члени національно-культурних товариств, об’єднань і громад, представники засобів масової інформації.

Перед початком засідання учасникам зібрання було зачитано вітального листа від голови Національної спілки краєзнавців України член-кореспондента НАН України О.П.Реєнта.

Впродовж двох днів делегати ознайомилися із досвідом організації роботи в регіонах України з питань міжкультурної взаємодії, розвитку історичного і етнографічного краєзнавства.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *