У Чернівцях вручили обласну премію імені Олекси Романця за розвиток краєзнавства, збереження культурної спадщини Буковини

Романець Олекса23 серпня 2019 року з нагоди Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України в.о. голови Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Павлюк нагородив кращих буковинців обласною премією імені Олекси Романця за розвиток краєзнавства, збереження культурної спадщини Буковини.

Лауреатами премії стали:

  • Домна Коваль, керівниця народного аматорського вокального гурту “Козацька берегиня” Центрального палацу культури міста Чернівці- номінація “За збереження і відродження нематеріальної культурної спадщини Буковини”.

Розпорядження в.о. Чернівецької ОДА М.Павлюка

Премія присуджується за найкращі науково-дослідницькі, Чернівецька ОДАнауково-популяризаторські роботи з питань історії, культури та природи Буковини, за значні досягнення у збереженні та відродженні культурної спадщини, здійснення наукових досліджень маловивчених краєзнавчих тем, наукового опису і обліку старожитностей, створення нових та удосконалення діючих музеїв, проведення виставок. Переможцям вручається грамота про звання лауреата і грошова винагорода.

Джерело:
Чернівецька ОДА,
Стрічка.ком

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *