Вітаємо із 50-річчям доктора історичних наук, професора Орлика Василя Михайловича

Орлик В.М24 травня 2020 року виповнюється 50 років Орлику Василю Михайловичу – члену НСКУ, завідувачу кафедри суспільних наук, інформаційної та архівної справи кафедри суспільних наук, інформаційної та архівної справи Центральноукраїнського національного технічного університету, доктору історичних наук, професору.

Орлик Василь Михайлович – автор та співавтор понад 250 наукових та навчально-методичних праць, у тому числі низки монографій, збірників документів та інших архівознавчих видань. Поєднуючи професійні знання історика та юриста в галузі державних фінансів він високофахово займається дослідженням відповідної проблеми періоду кінця XVIII – початку XX ст., історією грошового обігу та монетарної політики в період середньовіччя, а також краєзнавчими аспектами минулого Центральної України.

Оцінивши значний внесок у розвиток краєзнавчого руху, збереження національної історико-культурної спадщини та природних скарбів України, з нагоди 50-річного ювілею, Президія НСКУ прийняла рішення про удостоєння В.М.Орлика званням “Почесний краєзнавець України”.

Національна спілка краєзнавців України бажає ювіляру безмежних позитивних емоцій та висловлює найщиріші сердечні побажання міцного здоров’я, сімейного добробуту, творчої наснаги, всіляких гараздів!

З глибокою повагою,
голова Національної спілки краєзнавців України,
член-кореспондент НАН України
О.П.Реєнт

One thought on “Вітаємо із 50-річчям доктора історичних наук, професора Орлика Василя Михайловича”

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *