Вітаємо із 75-річчям голову Волинської обласної організації НСКУ, професора Г.В.Бондаренка

Бондаренко Г.В.19 січня 2021 року виповнюється 75 років Бондаренку Геннадію Васильовичу — голові Волинської обласної організації НСКУ, професору кафедри музеєзнавства, пам’яткознавства та інформаційно-аналітичної діяльності Волинського національного університету імені Лесі Українки, кандидату історичних наук, Заслуженому працівнику освіти України, Почесному краєзнавцю України.

Ювіляр є знаним і авторитетним фахівцем у галузі волинезнавства, організатором та учасником багатьох ювілейних і наукових заходів, зокрема краєзнавчих конференцій «Минуле і сучасне Волині та Полісся», автором близько 400 публікацій.

Упродовж багатьох років Г.В.Бондаренко віддано працює на науково-педагогічній та краєзнавчій ниві, входить до складу керівних органів Національної спілки краєзнавців України і усіляко сприяє її роботі. Із 1989 р. він очолює Волинське обласне товариство краєзнавців, а із 2008-го ? Волинську обласну організацію НСКУ. У 1993 р. Геннадій Васильович став лауреатом премії імені Дмитра Яворницького, а 2014 р. був удостоєний найвищої персональної спілчанської відзнаки “Почесний краєзнавець України”.

Щиро вітаємо ювіляра, бажаємо міцного здоров’я та людського щастя, сімейного добробуту і усіляких гараздів! Нехай кожен новий день буде щедрим на приємні події та корисні справи! Плідних дослідницьких пошуків і творчої наснаги в подальшій краєзнавчій та науково-педагогічній роботі!

З глибокою повагою,
голова Національної спілки краєзнавців України,
член-кореспондент НАН України
О.П.Реєнт

One thought on “Вітаємо із 75-річчям голову Волинської обласної організації НСКУ, професора Г.В.Бондаренка”

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *