Скавронський П.С. — біографічний, бібліографічний та хронологічний покажчик з нагоди 70-річного ювілею

Скавронський П.С._покажчикВийшов друком біографічний, бібліографічний та хронологічний покажчик з нагоди 70-річного ювілею П.С.Скавронського — голови Житомирської обласної організації НСКУ.

Скавронський П.С. — творча праця у школі, музеї, краєзнавстві. Біографічний, бібліографічний та хронологічний покажчик з нагоди 70-річного ювілею / Уклад. П.С.Скавронський. Бердичів: ФОП Мельник М.В., 2021. 490 с.

Повнотекстовий варіант видання

Покажчик висвітлює основні віхи життя, педагогічну, краєзнавчу, наукову, адміністративну та громадську роботу Павла Степановича Скавронського. Бібліографію його наукових та науково-популярних публікацій подано станом на 1 січня 2020 р.

Скавронський П.С._покажчик-2П.С.Скавронський – відомий український краєзнавець, директор Музею історії міста Бердичева, голова Житомирської обласної організації Національної спілки краєзнавців України, член Президії Національної спілки краєзнавців України, член Українського географічного товариства, член Національної спілки журналістів України, багаторічний член редколегії всеукраїнського науково-методичного журналу Міністерства освіти і науки України «Географія та основи економіки в рідній школі».

Видання стане корисним для науковців, краєзнавців, викладачів і студентів вищих навчальних закладів та коледжів, вчителів та учнів загальноосвітніх шкіл, для усіх, хто цікавиться історією та природою рідного краю, вивчає свій рідний край.

Повнотекстовий варіант видання

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *