Збірник наукових праць “Південь України: етно-історичний, мовний, культурний та релігійний виміри”

Пiвдень_УкраїниВийшов друком збірник наукових праць “Південь України: етноісторичний, мовний, культурний та релігійний виміри”.

Південь України: етноісторичний, мовний, культурний та релігійний виміри: збірник наукових праць. Вип. 8 / відп. ред. М.І.Михайлуца. Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2021. 480 с.

Повнотекстовий варіант видання

Збірник наукових праць приурочено до 30-річчя незалежності України і присвячено історії Півдня України та Подунав’я у різні періоди та епохи, українській культурі та духовності сусідніх етнокультур, історії православ’я та інших конфесій, міжнародним і міжрегіональним зв’язкам, мовознавству тощо.

Пiвден,_України_002До видання увійшли наукові статті, виступи та матеріали круглого столу «Становлення державної незалежності: історична практика й історична пам’ять (кінець ХХ ст. – 1-а чверть ХХІ ст.)», а також матеріали VIII Міжнародної наукової конференції, що відбулася у Одесі 4–5 червня 2021 р.

Видання розраховане на вчених-істориків, краєзнавців, мовознавців, учителів, студентів і всіх, хто цікавиться історією та духовністю від минулого до сучасності.

Повнотекстовий варіант видання

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *