Вітаємо із 60-річчям члена Правління НСКУ, доктора економічних наук С.М.Аржевітіна

Аржевітін14 червня 2021 року 60 років виповнюється Аржевітіну Станіславу Михайловичу — члену Правління Національної спілки краєзнавців України та Закарпатської обласної організації НСКУ, професору Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, доктору економічних наук, Заслуженому економісту України, Почесному краєзнавцю України. 

С.М.Аржевітін є відомим громадсько-політичним та культурним діячем, автором багатотомної серії книг із історії верховинського села Колочава на Закарпатті, низки історико-краєзнавчих праць. Саме з ініціативи та зусиллями Станіслава Михайловича у селі Колочава було створено унікальний музейний комплекс «Старе село», який включає 10 музеїв, є унікальним прикладом самовідданої праці, спрямованої на збереження й розвиток культурних скарбів рідного краю.

О.Реєнт, С.АржевітінУ 2018 р. під час науково-краєзнавчої експедиції із експозиціями комплексу ознайомилася делегація НСКУ. С.М.Аржевітіна удостоєно низки найвищих державних та відомчих нагород, а у 2013 р. він став лауреатом Премії імені академіка Петра Тронька.

Щиро вітаємо ювіляра, бажаємо міцного здоров’я та людського щастя, сімейного добробуту і усіляких гараздів! Нехай кожен новий день буде щедрим на приємні події та корисні справи! Плідних дослідницьких пошуків і творчої наснаги в подальшій культурно-громадській та краєзнавчій роботі!

З глибокою повагою,
голова Національної спілки краєзнавців України,
член-кореспондент НАН України
О.П.Реєнт

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *