VII з’їзд Національної спілки краєзнавців України (прес-реліз)

Зважаючи на ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) було прийнято рішення про перенесення VII з’їзду НСКУ.
Про нову дату його проведення буде повідомлено окремо.

25 січня 2022 року відбудеться VII з’їзд Національної спілки краєзнавців України.

Усього очікується до 100 делегатів із усіх регіонів України.

Прес-реліз_з_їзд_2022

У заході візьмуть участь представники керівництва Спілки, очільники обласних організацій, відомі краєзнавці та громадські діячі (серед яких – ректори університетів, директори інститутів закладів вищої освіти та Національної академії наук України, декани факультетів і завідувачі кафедр, директори музеїв та архівів, десятки докторів і кандидатів наук, академіки та професори, Заслужені діячі культури, науки та техніки, Заслужені працівники освіти, представники центральних органів влади (Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства освіти та науки України).

На з’їзді заплановано:

  • розглянути звіт про роботу Національної спілки краєзнавців України за попередній п’ятирічний термін (2017–2021 рр.);
  • провести нові вибори Правління, Президії, Голови, заступників голови, відповідального секретаря, Ревізійної комісії Спілки;
  • обговорити перспективи та визначити стратегічні напрями роботи Національної спілки краєзнавців України на 2022–2026 рр.;
  • вручення нагород та відзнак відомим краєзнавцям та громадським діячам за активну та плідну діяльність.

VII з’їзд Національної спілки краєзнавців України розпочнеться 25 січня 2022 р. о 11:00 в конференц-залі Інституту історії України НАН України (м. Київ, вул. Михайла Грушевського, 4, другий поверх). Обов’язкове використання засобів індивідуального захисту та дотримання соціальної дистанції.

Для участі в роботі з’їзду запрошуються краєзнавці, громадськість, науковці, представники ЗМІ та всі, хто любить свій рідний край і працює на благо України та українського народу!

За додатковою інформацією просимо звертатися:
http://nsku.org.ua

kraeznavstvo@ukr.net
https://www.facebook.com/nsku.ua/
тел.: (044) 279-13-88; (044) 278-02-38; 097-821-77-75 (моб.)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *