Відзначення 70-літнього ювілею відомого історика-краєзнавця з Полтавщини Григорія Сердюка

Григорій Сердюк-7021 січня 2022 р. 70-річний ювілей відзначив Відмінник народної освіти України, вчитель, методист, краєзнавець, член НСКУ, почесний громадянин Козельщини (Полтавська обл.) Григорій Сердюк.

З цієї нагоди д.і.н., проф., ректор ПУЕТ, голова правління Полтавської обласної організації НСКУ Олексій Нестуля та д.і.н., проф., завідувач кафедри педагогіки та суспільних наук ПУЕТ, секретар Полтавської обласної організації НСКУ Ірина Петренко здійснили робочу поїздку до смт Козельщина.

Григорій Сердюк, Олексій НестуляОлексій Нестуля та Ірина Петренко привітали ювіляра, вручили  звання «Почесний краєзнавець України», а також взяли участь у презентації книги «Я йшов один…», присвяченої Григорію Сердюку.

Григорій Сердюк

Книга побачила світ завдяки козельщинським меценатам Сергію і Миколі Сушко. Захід було проведено в культурно-освітньому SMART просторі Козельщини.

Лунало багато добрий слів на адресу ювіляра Григорія Сердюка, було відзначено його великий внесок у розвиток історичного краєзнавства, шкільництва, інтелектуального середовища краю.

Григорій Сердюк-2022

Бажаємо шановному Григорію Сердюку міцного здоров’я, успіхів, наснаги, творчого натхнення і оптимізму!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *