«Краєзнавство Запорожжя» — новий науково-популярний електронний часопис запорізьких краєзнавців

Краєзнавство Заропожжя-1У 2016 році Запорізька обласна організація Національної спілки краєзнавців України заснувала науково-популярний електронний часопис «Краєзнавство Запорожжя».

Краєзнавство ЗаропожжяОчікується, що часопис стане майданчиком для спілкування краєзнавців регіону, держави, а також надасть можливість залучення до дискусій патріотів Запоріжжя, які мешкають, працюють чи навчаються також і за межами країни.
Доступність та інтерактивність у висвітлені та обговорені проблем краєзнавчої громади,  шляхів та перспектив розвитку краєзнавчого руху, робить запропонований обласною Спілкою електронний ресурс одним із самих затребуваних на теперішній складний час розвитку держави та регіону.

Часопис має наступні тематичні рубрики:
“Краєзнавці Запорожжя”, “Історія Запорозького краю: міста і села”, “Часи козацькі — Січі Запорозькі”, “Історичне краєзнавство”, “Музейне краєзнавство”, “Освітянське краєзнавство”, “Бібліотечне краєзнавство”, “Екологічне краєзнавство”, “Геологічне краєзнавство”, “Сакральне краєзнавство”, “Туристичне краєзнавство”, “Літературно-мистецькі студії”, “Запорозький «КуліШ»” та ін.

Існування часопису у формі інтернет-ресурсу зробить максимально доступною для кожного небайдужого таку необхідну сьогодні інформацію з історії Запоріжжя, надасть можливість спільними зусиллями відродити традиції і культуру народу древнього та оповитого легендами краю.

Головний редактор часопису:
Сурченко Сергій Володимирович.
Редакційна колегія:
Денисенко Олена Володимирівна, заступник Головного редактора,
Лисенко Тетяна Миколаївна,
Петроченко Віктор Іванович,
Карасенко Богдан (логотип, обкладинка).

Контакти:
“МУЗЕЙ МІСТА ЗА ПОРОГАМИ” Національного заповідника “Хортиця”, м. Запоріжжя, бул. Центральний, буд. 3 (Будинок взуття, 2 поверх)
e-mail: zpkrai@ukr.net, zoonsku@ukr.net
Сайт часопису: https://zpkrai.jimdo.com/
тел./факс: (061) 236-05-57

 

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *