Олександр Реєнт розповів про подані на конкурс підручники з історії для 9 класу

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України триває ІІ етап конкурсного відбору підручників для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

Історія України-Реєнт-обкладинкаСеред його учасників — голова Національної спілки краєзнавців України, член-кореспондент НАН України, доктор історичних наук, професор О.П.Реєнт та кандидат історичних наук, доцент О.В.Малій, які підготували комплекс підручників для 9 класу: з історії України та всесвітньої історії.

Відповідно до “Положення про конкурсний відбір проектів підручників для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів” загальноосвітні Всесвітня історія-Реєнт-обкладинканавчальні заклади мають змогу ознайомитися з електронними версіями оригінал-макетів підручників, що розміщені в Репозитарії.

Пропонуємо до перегляду інформаційний промо-ролик, який презентує вказані навчальні видання, що вже отримали гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України».
 

“Цікавий період ХІХ століття. Він цікавий тим, що відбувалися події, які є особливо важливими для історичного процесу. На арену виходили нові люди, які по-іншому дивилися на життя. Це і декабристи, це і соціал-демократи, це люди, які готували програму для того, щоб людство жило краще… У цьому періоді ми бачимо зростання українського національного руху, появу політичних партій, піднесення громадського руху, створення «Просвіт»…
Вам потрібно уважно вибрати, який кращий підручник, краще подивитися на те, що буде цікавіше для вчителів з точки зору викладання, а для учнів з точки зору якісного засвоєння цього матеріалу”
 — звернувся на відео до цільової аудиторії Олександр Реєнт.

Зміст підручника “Історія України. 9 клас”.

Зміст підручника “Всесвітня історія. 9 клас”.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *