Вітаємо президента НАПН України, академіка НАН України Василя Кременя із 70-ти річчям!

Кремень Василь25 червня 2017 року виповнилося 70 років президенту Національної академії педагогічних наук України, академіку НАН України В.Г.Кременю.

Василь Григорович — відомий український вчений у галузі соціальної філософії, філософії освіти, педагогіки та політології. Крім того, він є автором науково-популярного історико-краєзнавчого Любитове моє рідне селонарису про своє рідне село (“Любитове — моє рідне село”), який є результатом його багаторічних наукових джерелознавчих пошуків, глибоких роздумів та упорядкування спогадів.

Високо оцінивши внесок В.Г.Кременя у вивченні, дослідженні та популяризації історико-культурних і природних багатств рідного краю, Президія Національної спілки краєзнавців України на засіданні 29 травня 2017 р. прийняла рішення про присудження йому Премії імені академіка Петра Тронька 2017 року.

Від імені всієї краєзнавчої спільноти вітаю Вас із відзначенням цією високою нагородою та ювілеєм, бажаю міцного здоров’я, миру і добробуту, подальших творчих успіхів та наукових звершень в ім’я України.

З глибокою повагою,
голова Національної спілки краєзнавців України,
член-кореспондент НАН України
О.П. Реєнт

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *