Запрошуємо до Міжнародного волонтерського табору «Старовинна Волинь – перехрестя культур»

ЗАПРОШЕННЯ для Волонтерів-1Вперше на Волині на базі експозиції просто неба «Козацький зимівник» в Музеї історії сільського господарства Волині – скансен, що в селищі Рокині Луцького району розпочинає роботу Міжнародний волонтерський табір – «Cтаровинна Волинь – перехрестя культур». 

За сприяння – Міжнародного громадського об’єднання «Волинське братство» та Всеукраїнської асоціації молодіжного співробітництва «Альтернатива-В».

З 1-го по 12 серпня 2017 р. триватиме робота за участю молоді з 8 країн світу: Сербії, Франції, В’єтнаму, Японії, Туреччини, Чехії, Естонії, Іспанії та волонтерів з України.

scansen-реклам.фотоСаме в цей скрутний для Музею-скансену час, коли обласна рада відмовилась у фінансовій підтримці Музею, на заклик «SOS», відгукнулися молоді люди з далеких країн світу. Волонтери виконуватимуть різноманітні роботи по благоустрою Музею, ремонту та реставрації, розчистці парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва «Байрак», жнивуватимуть серпами і обмолочуватимуть ціпами, виготовлятимуть снопи для покриття стріх стародавніх осель тощо. А після обіду, волонтерам будуть надані майстер-класи з народних ремесел, Бойового Гопака, виготовлення вареників, екскурсії по історичних місцях Волині.

Хто бажає долучитись до даного Проекту, взяти участь на волонтерських засадах, підтримати Музей-скансен, отримати нових друзів за кордоном, удосконалити свої навики іноземної мови – може прийти і стати пліч-о-пліч зі своїми ровесниками у благородній роботі.

 ЧЕКАЄМО ВАС ЩОДНЯ, з 01 по 12 серпня 2017 року.
 Тел. для довідок: 050 3788524, 096 332 6306

ОРГКОМІТЕТ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *