Портал «ДніпроКультура» – просвітницький проект, започаткований Дніпропетровською ОУНБ

ДніпрокультураЗ початку 2017 року співробітники Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки започаткували портал «ДніпроКультура» – просвітницький проект, присвячений культурі Придніпров’я загалом і сучасної Дніпропетровської області зокрема.

Наповнення порталу організовує Координаційна рада ДОУНБ, до якої входять провідні фахівці бібліотеки. Матеріали готують як співробітники ДОУНБ, так і її активні користувачі та партнери: вчені, журналісти, письменники, краєзнавці, заклади культури, громадські організації, творчі об’єднання та інші.

На Порталі «ДніпроКультура» розміщуються матеріали про цікаві культурно-мистецькі події краю, видатних діячів творчих професій, публікуються нариси з історії Дніпропетровщини, розповіді про пам’ятки культури та природи, театри, музеї, бібліотеки. Окремо можна почитати про мистецьке та літературне життя регіону.

LogoDK

Одним із партнерів проекту є Дніпропетровська обласна організація Національної спілки краєзнавців України.

Портал «ДніпроКультура» запрошує всіх, хто цікавиться культурою Дніпропетровщини читати, дивитися, слухати. А також брати участь у наповненні порталу, який відкритий для співпраці.

Адреса Порталу: https://www.dnipro.libr.dp.ua

Від імені всіх, хто працює над порталом,
щиро редакторка Ірина Голуб

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *