Відбулася зустріч голови НСКУ Олександра Реєнта з керівництвом НПУ імені М.П.Драгоманова

IMG_20190221_093103_1Сьогодні відбулася зустріч голови Національної спілки краєзнавців України, члена-кореспондента НАН України Олександра Реєнта з керівництвом Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова.

На ній були присутні ректор університету, академік НАПН України, член-кореспондент НАН України Віктор Андрущенко, голова Ревізійної комісії НСКУ, проректор з навчально-методичної роботи гуманітарних факультетів, професор Ігор Вєтров та член Президії НСКУ, декан Факультету політології та права, доктор історичних наук, професор Богдан Андрусишин.

IMG_20190221_093100О.П.Реєнт урочисто вручив ректору В.П.Андрущенку, який впродож багатьох років активно підтримує Спілку та її проекти, ювілейну медаль “90 років журналу «Краєзнавство»”. Нагородження відбулося за вагомий особистий внесок у розвиток краєзнавства і національної освіти, збереження соціокультурної спадщини, плідну науково-педагогічну діяльність та з нагоди 70-річчя Віктора Петровича.

IMG_20190221_093056Під час зустрічі голова НСКУ обговорив із керівництвом університету, багаторічними партнерами Спілки та представниками її керівних органів, майбутні напрями співпраці, підкреслив важливість такої кооперації краєзнавчого руху з вищою школою.

Нагадаємо, 24 травня 2018 року в НПУ імені М.П.Драгоманова відбулася Всеукраїнська нарада з питань викладання навчального курсу «Основи краєзнавства» у закладах вищої освіти за результатами проведення якої нещодавно було видано збірник документів і матеріалів.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *