Віталій Кличко вручив відзнаки Київського міського голови з нагоди Дня захисника України та нагороди від Президента і уряду

КМДА10 жовтня 2019 року в Києві відбулася церемонія вручення нагород із нагоди Дня захисника України, що відзначається щорічно 14 жовтня.

Мер столиці Віталій Кличко вручив 14 відзнак  Київського міського голови — медаль «Честь. Слава. Держава» воїнам-учасникам бойових дій на сході держави. А також 13 нагород від Президента та уряду громадським діячам, вчителям і представникам культури.

Бажан О.Г.Серед нагороджених — перший заступник головного редактора журналу “Краєзнавство”, старший науковий співробітник Інституту історії України НАН України, кандидат історичних наук БАЖАН Олег Григорович.

Нагадаємо, О.Г.Бажану, Указом Президента України Володимира Зеленського  “Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Незалежності України” від 22 серпня 2019 року, присвоєно звання “Заслужений працівник культури України”.

«Хочу наголосити, столиця і надалі підтримуватиме воїнів-захисників. Що б там не говорили і не планували – Київ і надалі надаватиме пільги ветеранам АТО та їх родинам, сім’ям полеглих героїв! Сьогодні боротьба за незалежність, насправді, триває в усіх містах і селищах України. Кожен з нас має усвідомлювати, що від щоденної праці кожного – в усіх сферах – залежить успіх усієї країни. Я щиро вітаю всіх справжніх патріотів нашої держави!», – заявив під час церемонії Віталій Кличко.

Національна спілка краєзнавців України вітає О.Г.Бажана із цією заслуженою відзнакою і бажає подальшої плідної та відданої праці на краєзнавчій і науково-педагогічній ниві, на благо Українського народу.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *