V Всеукраїнська науково-практична конференція «Луганщина: краєзнавчі розвідки» (анонс)

Луганщина краєзнавчі розвідки 2022_5Запрошуємо взяти участь у V Всеукраїнській науково-практичній конференції «Луганщина: краєзнавчі розвідки».

Конференція відбудеться 7 квітня 2022 року на базі Луганського національного університету імені Тараса Шевченка (м. Старобільськ).

Інформаційний лист

Основні напрями роботи конференції (секції):
1. Теоретичні проблеми краєзнавства, джерелознавчі та історіографічні дослідження.
2. Історія Луганського краю.
3. Розвиток освіти на Луганщині.
4. Пам’ятки історії залізничної спадщини краю.
5. Музеї та музейна справа Луганщини.
6. Вивчення природно-кліматичних та демографічних особливостей регіону.
7. Мовні особливості Луганської області.
8. Літературне краєзнавство.

Організатори:
Луганська обласна організація Національної спілки краєзнавців УкраїниДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», ГО «Фонд відновлення залізничної спадщини України», Департамент сталого розвитку та внутрішніх комунікацій АТ «Укрзалізниця».

Для участі в конференції необхідно до 28 березня 2022 року надіслати оформлені відповідно до вимог доповіді та відомості про автора на електронні адреси olga3405@ukr.net та railwayfundukraine@gmail.com.

За результатами роботи конференції планується видання збірника доповідей учасників. Участь у конференції та публікація доповідей безкоштовні.

Адреса оргкомітету:
Луганська обласна організація Національної спілки краєзнавців України; Луганська область, м. Старобільськ, пл. Гоголя, 1, каб. 204.
Контактні особи: Забудкова Ольга Андріївна (olga3405@ukr.net, 095-381-79-43), Рубан Микола Юрійович (railwayfundukraine@gmail.com, 068-391-07-48).

Інформаційний лист

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *