Ректору Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталію Коцуру присвоєно звання «Почесний краєзнавець України»

dsc_0686

У вівторок, 17 травня 2022 року, в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі, відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Україна в контексті соціогуманітарних викликів сучасності: історичний досвід та перспективи».

У ході конференції, голова Національної спілки краєзнавців України, член-кореспондент НАН України Олександр Реєнт виконав почесне доручення – нагородив ректора Університету Григорія Сковороди в Переяславі, доктора історичних наук Віталія Коцура свідоцтвом «Почесний краєзнавець України» за значний внесок у розвиток краєзнавчого руху, збереження національної історико-культурної спадщини та природи скарбів.

dsc_0603

«Я завдячую Віктору Петровичу, як багаторічному ректору, за ту спільну роботу, яку ми проводили в Національній спілці краєзнавців і яку ми проводимо в Інституті історії – вона багатогранна і дуже глибока. Ми виробили якісь речі, які постійно зміцнюємо, постійно продовжуємо, і це пов’язано з тим, що ми багато працюємо в Національній спілці краєзнавців. Я хотів би, з великим задоволенням, вручити сьогодні молодому ректору Свідоцтво почесного краєзнавця України. А також хотів би, щоб він обов’язково наслідував батька», – зазначив Олександр Реєнт, нагороджуючи Віталія Вікторовича.

Бажаємо В.В.Коцуру подальшої плідної та відданої праці на краєзнавчій і науково-педагогічній ниві!

Джерело:
Університет Григорія Сковороди в Переяславі

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *