Прес-реліз (Пленум Правління НСКУ, Премія ім.Д.Яворницького, конференція «Українське краєзнавство»

Прес-реліз_пленум-201625 листопада 2016 року відбудеться пленум Правління Національної спілки краєзнавців України. У заході візьмуть участь представники центрального керівництва Спілки, очільники обласних організацій, відомі краєзнавці та громадські діячі з усіх регіонів України.

Під час пленуму відбудеться урочисте вручення Премії імені Дмитра Яворницького, яка щорічно присуджується за вагомий внесок у справу вивчення, дослідження і популяризації історико-культурних і природних багатств рідного краю. Особам, які відзначені премією, присвоюється звання «Лауреат премії імені Дмитра Яворницького» з врученням Диплома, почесного знака та грошової винагороди.

Після цього заплановане проведення ХІV Всеукраїнської наукової історико-краєзнавчої конференції «Українське краєзнавство в соціокультурному просторі: історичні ретроспекції та виклики сучасності», присвяченої 160-річчю від дня народження Івана Франка та 150-річчю від дня народження Михайла Грушевського. У ній візьмуть участь краєзнавці, історики, науковці з усієї України.

Пленум Правління Національної спілки краєзнавців України, урочисте вручення Премії імені Дмитра Яворницького та ХІV Всеукраїнська наукова історико-краєзнавча конференція «Українське краєзнавство в соціокультурному просторі: історичні ретроспекції та виклики сучасності» відбудеться 25 листопада 2016 р. о 10:00 у приміщенні факультету історичної освіти Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова (м. Київ, вул. Освіти, 6; 25 аудиторія).

За додатковою інформацією просимо звертатися:
http://nsku.org.ua
kraeznavstvo@ukr.net
https://www.facebook.com/nsku.ua/
тел.: (044) 279-13-88 (044) 278-02-38

ПРЕС-РЕЛІЗ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *