Вийшов друком черговий номер журналу “Краєзнавство” (2019, #4)

Краєзнавство-4_2019-1Вийшов друком підготовлений Національною спілкою краєзнавців України черговий випуск журналу “КРАЄЗНАВСТВО” (2019, №4).

Повнотекстовий варіант випуску

Більшість представлених у номері статей присвячено краєзнавству Волині, історико-теоретичним та її соціально-економічним проблемам розвитку регіону.

Публікації номеру згруповано за кількома рубриками (“Історія міст і сіл Волині: історико-теоретичні проблеми вивчення”, “Велика Волинь: історико-географічний та соціально-економічний виміри”, “Краєзнавство в особах”, “Джерела та біографічні студії”, “Українське пам’яткознавство: Краєзнавство-4_2019_Стртрадиції, досвід, перспективи”, “Музейництво в Україні: історія та проблеми сучасного розвитку”, “Огляди”.

Традиційно журнал висвітлює поточні події із життя Національної спілки краєзнавців України. У цьому випуску інформація про 30-річчя Волинської обласної організації НСКУ, урочистості з нагоди 30-річчя утворення Краєзнавство-4_2019_Черкаської обласної організації НСКУ, XV Всеукраїнську наукову історико-краєзнавчу конференцію “Українське краєзнавство в системі міжінституційних взаємодій” та державні нагороди та відзнаки краєзнавців за 2019 р.

Повнотекстовий варіант випуску

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *