Презентація літературно-художнього проекту «ПРИВІТ З КРИВОГО РОГУ»

Презентація літературно-ху...

22 серпня 2014 року у м. Кривий Ріг (Дніпропетровська область) відбудеться презентація художнього альбому «Привіт з Кривого Рогу».
Літературно-художній проект Ігоря Рукавіцина «Привіт з Кривого Рогу» поєднав в собі творчі зусилля живописця Миколи Рябоконя та двох фотохудожників: Василя Гелевачука та Ігоря Квочки, роботи яких стали основою художнього альбому.
Альбом «Привіт з Кривого Рогу» – четверта книга Ігоря Рукавіцина, яка присвячена історії Кривого Рогу. Видання складається з двох частин, одна з яких ілюструє історичне минуле містечка Кривий Ріг на початку ХХ ст.; друга – присвячена сучасному місту. В якості ілюстрацій першої частини використані картини М. Рябоконя, написані у 2013-2014 рр. за мотивами оригінальних листівок і світлин з видами Кривого Рогу. Текстовий блок доповнений цитатами з періодичних видань початку ХХ століття, а також невеличкими коментарями автора-упорядника.
Сучасний блок альбому представлений найбільш відомими, з точки зору автора-упорядника, міськими об’єктами, які виконані фотохудожниками Василем Гелевачуком та Ігорем Квочкой.
Разом з презентацією альбому в Міському виставковому залі (вул. Жовтнева 2) з 24.08.2014 р. до 24.10.2014 р. буде проходити виставка художніх робіт Миколи Рябоконя, присвячених місту Кривому Рогу.

Ігор Кочергін

Додаток І

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *