Парламентські слухання

IMG_617911 березня 2015 р. у Верховній Раді України відбулися парламентські слухання на тему: «Роль, значення та вплив громадянського суспільства на формування етнонаціональної політики єдності в Україні».

Обговоривши роль, значення та вплив громадянського суспільства на формування етнонаціональної політики єдності в Україні, на думку учасників парламентських слухань, серед першочергових завдань державної етнонаціональної політики мають стати визначення її основних концептуальних засад і принципів, суб’єктів та об’єктів, недопущення расової та етнічної дискримінації, посилення діалогу між органами державної влади й інститутами громадянського суспільства, надання підтримки ініціативам, спрямованим на збереження міжнаціональної злагоди та забезпечення етнонаціонального розвитку.

У парламентських слуханнях від Національної спілки краєзнавців України брали участь заступник голови НСКУ Р.В.Маньковська, голова Ревізійної комісії НСКУ С.І.Попович, члени Київської міської організації НСКУ: С.Р.Бабушко, О.І.Бонь, Г.Й.Братчук, С.А.Дмитрук, Л.С.Соловей.IMG_6170

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *