Конкурс для учнів “Український борщ – національний бренд кулінарної культури”

Борщ - конкурсКомунальний позашкільний навчальний заклад «Київська Мала академія наук учнівської молоді» з 15 березня до 1 червня 2021 року організовує конкурс «Український борщ – національний бренд кулінарної культури» на підтримку номінації страви до списку Всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО.

Мета конкурсу – популяризація нематеріальної культурної спадщини України, зокрема національної кухні через знайомство з її кулінарними традиціями. Передбачається участь учнів 5-11 класів київських шкіл та інших міст України, а також школярів з української діаспори.

Положення про конкурс

Співорганізаторами конкурсу є Український державний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, Національна спілка краєзнавців України, Національний музей історії України.

Для участі у конкурсі школярам 5-11 класів потрібно зареєструватися та надіслати свої роботи до 15 травня 2021 р. на електронну адресу організаторів конкурсу: method_department_kman@ukr.net.

Звертаємося із проханням підтримати ініціативу, сприяти залученню до конкурсу закладів позашкільної, загальної середньої, професійної та фахової передвищої освіти.

Положення про конкурс

3 thoughts on “Конкурс для учнів “Український борщ – національний бренд кулінарної культури””

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *