XIV Всеукраїнська наукова історико-краєзнавча конференція «Українське краєзнавство в соціокультурному просторі: історичні ретроспекції та виклики сучасності»

14 конф.Національна спілка краєзнавців України запрошує взяти участь у XIV Всеукраїнській науковій історико-краєзнавчій конференції «Українське краєзнавство в соціокультурному просторі: історичні ретроспекції та виклики сучасності», присвяченій 160-річчю від дня народження Івана Франка та 150-річчю від дня народження Михайла Грушевського, яка відбудеться у листопаді 2016 року в Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова
(точну дату проведення буде повідомлено додатково).

Тематичні напрями роботи конференції:
– теоретико-методологічні засади наукового краєзнавства в контексті сучасної соціогуманітарної парадигми;
– українська Франкіана: краєзнавчий вимір;
– історико-краєзнавчі візії Михайла Грушевського;
– історія українського краєзнавства;
– проблематика сучасних краєзнавчих досліджень.

14 конф.-2У рамках конференції відбудеться засідання круглого столу «Постать Бориса Возницького в українській культурі», присвяченого 90-річчю від дня народження Героя України Бориса Возницького.

Матеріали (до 10 сторінок) надсилаються до оргкомітету до 1 вересня 2016 року за електронною адресою: vetrov@npu.edu.ua. За цією ж адресою надсилається заявка (додаток) на участь у конференції.
Для довідок: тел. 097-952-79-12 (Вєтров Ігор Георгійович)
097-311-90-04 (Маньковська Руслана Вікторівна)

Інформаційний лист конференції

One thought on “XIV Всеукраїнська наукова історико-краєзнавча конференція «Українське краєзнавство в соціокультурному просторі: історичні ретроспекції та виклики сучасності»”

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *