VІ Всеукраїнська краєзнавча конференція «Придніпров’я в роки національно-визвольних змагань 1917–1921 рр.»

Конф. Придніпров_я у 1917-1921Запрошуємо до участі у VI Всеукраїнській краєзнавчій конференції«Придніпров’я в роки національно-визвольних змагань 1917–1921 рр.», що відбудеться 31 березня 2017 р. Одним із організаторів заходу є Дніпропетровська обласна організація Національної спілки краєзнавців України.

Придніпров’я в 1917–1921 рр.: Інформаційний лист

Пропонується розглянути питання в межах наступних напрямів:

  • Видатні особистості Придніпров’я періоду національно-визвольних змагань.
  • Невідомі та маловідомі події в історії Придніпров’я 1917–1921 рр.
  • Проблема увічнення діячів та подій Української революції 1917–1921 рр. на Січеславщині.

Рукописи мають бути оформлені у відповідності з сучасними вимогами. Для участі в конференції просимо подати заявку не пізніше 6 березня 2017 р. Матеріали надсилати в електронному вигляді обсягом до 0,5 умовного друкованого аркуша (до 20 тис. знаків, текстовий редактор Word 97 і вище, шрифт Times New Roman, кегель 14, інтервал 1,5 з полем 22 мм з усіх боків) разом з друкованим примірником за підписом автора або надсилати електронною поштою (адреса зазначена нижче). Основні вимоги: 1) у першому рядку ліворуч вказують індекс УДК; 2) прізвище ім’я по батькові друкувати праворуч згори, 3) нижче через 2 інтервали назва матеріалу великими літерами по центру; 4) по центру нижче назви анотація і ключові слова українською, російською і англійською мовами; 5) Список використаних джерел в кінці тексту в алфавітному порядку, посилання в тексті в квадратних дужках: перша цифра – номер посилання, через кому друга цифра – сторінка (приклад [3, с. 15]).

До матеріалів додаються відомості про автора, в яких слід вказати прізвище, ім’я, по батькові автора, науковий ступінь та звання, місце роботи, посаду, сферу наукових інтересів, робочу та домашню адреси, контактні телефони; вказати необхідність у помешканні. Матеріали конференції будуть опубліковані у часописах НГУ, зареєстрованих ВАК України як фахові видання з історії. У зв’язку з вимогами ВАК до публікації просимо обов’язково включати такі елементи: мета, об’єкт і предмет дослідження, історіографія питання, джерела, а також відповідні посилання на літературу і джерела. Оргкомітет залишає за собою право відбору матеріалів. Матеріали надіслані після 6 березня до розгляду не приймаються. Публікація матеріалів безкоштовна, збірник платний.

Адреса оргкомітету:
49027, м. Дніпро, пр. Дмитра Яворницького, 19, корп. 1, кім. 68, НГУ, Інститут гуманітарних проблем ім. П.Т. Тронька, кафедра історії та політичної теорії.
Тел.: (0562) 46-90-45
Матеріали для публікації надсилати за адресою:
E-mail: bogdan.gall@gmail.com
Заявки на конференцію надсилати за адресою:                             E-mail: alkigor@ukr.net

Придніпров’я в 1917–1921 рр.: Інформаційний лист

Відповідальний секретар, доцент
Ігор Кочергін

 

One thought on “VІ Всеукраїнська краєзнавча конференція «Придніпров’я в роки національно-визвольних змагань 1917–1921 рр.»”

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *