V Всеукраїнські Косачівські педагогічні читання «Освіта та виховання в родині Косачів»

Леся Українка, Олена Пчілка26 червня 2020 року об 11 год. Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти та Волинська обласна організація НСКУ проводять V Всеукраїнські Косачівські педагогічні читання «Освіта та виховання в родині Косачів».

Захід приурочено до 150-річчя Андроника Лазарчука, відомого українського художника і педагога-організатора художньої освіти на Волині і в Україні, та 150-річчя від дня народження Лесі Українки.

Заявка учасника

Тематичні напрями роботи читань:
1. Леся Українка та Олена Пчілка в контексті української та світової педагогічної практики та думки.
2. Творче використання педагогами, бібліотечними та музейними працівниками життєвого та творчого шляху Олени Пчілки, Лесі Українки, Андроника Лазарчука, Модеста Левицького, Агатангела Кримського у навчанні та вихованні підростаючого покоління.
3. Заклади освіти, бібліотеки та музеї у вшануванні пам’яті Лесі Українки та родини Косачів на Волині.

За результатами роботи круглого столу буде опубліковано електронний збірник, розміщений на сайті Волинського ІППО у рубриці «Конференції», та видано сертифікат учасника.

Заявку на участь, тези виступів (до 3-х стор.), статті (до 12 стор.) просимо надіслати до 26 червня 2020 року на е-mail: g.romanchuk@vippo.org.uaanatoliysylyuk@ukr.net.

Подані матеріали не редагуються і не повертаються. Всі матеріали друкуються в авторській редакції.

Участь та публікація в електронному збірнику – безкоштовна.

Контактні телефони: 0505642554 – Романчук Галина Дмитрівна, науковий співробітник науково-дослідної лабораторії соціологічних досліджень та розвитку освіти ВІППО; 0977914725 – Силюк Анатолій Михайлович, методист відділу виховної роботи ВІППО.

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ МАТЕРІАЛІВ ПУБЛІКАЦІЇ:
Формат тексту ? Microsoft Word (*.doc, *.docx);
Поля ? (верхнє,нижнє, ліве, праве) 2 см;
Шрифт ? Times New Roman, кегль – 14;
Міжрядковий інтервал – 1,5.
Обсяг тез ? до 3 сторінок;
Ступінь унікальності авторського тексту: не менше 60 %.

Автори несуть відповідальність за точність викладених фактів, цитат і посилань, а також за дотримання авторських прав. Усі матеріали друкуються в авторській редакції. Подані тексти не редагуються і не повертаються.

Оргкомітет

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *