Вийшов друком черговий номер журналу “Краєзнавство” (2020, #1/4)

Обкладинка_1-2020_Layout 1Вийшов друком підготовлений Національною спілкою краєзнавців України черговий випуск журналу “КРАЄЗНАВСТВО” (2020, №1-4).

Повнотекстовий варіант випуску

Представлені у номері статті згруповано за декількома “класичними” рубриками: “Церковно-історичне краєзнавство: витоки та сучасний дискурс”, “Краєзнавство в особах”, “Джерела та біографічні студії”, “Історія України у світлі регіональних досліджень”, “Музейництво в Україні: історія та проблеми сучасного розвитку”, “Теоретико-методологічні засади освітянського краєзнавства”).

Краєзнавство-2020-1-4_Страница_195У номері вміщено також кілька статей, присвячених Великій війні 1914–1918 рр. і Україні, а також розвідку рубрики “Музичне краєзнавство у контексті сучасної історичної думки”.

Традиційно журнал висвітлює поточні події із життя Національної спілки краєзнавців України. У випуску інформація про Краєзнавство-2020-1-4_Страница_197засідання Президії НСКУ, яке відбулося на початку 2020 р., та про цьогорічних лауреатів Премії імені академіка Петра Тронька.

Закривають випуск наукова інформація, огляди і рубрика “In Memoriam”.

Повнотекстовий варіант випуску

One thought on “Вийшов друком черговий номер журналу “Краєзнавство” (2020, #1/4)”

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *