Вийшов друком біографічно-бібліографічний покажчик з нагоди ювілею М.І.Михайлуци

Покажчик_М.МихайлуцаВийшов друком біографічно-бібліографічний покажчик з нагоди 60-річного ювілею Михайлуци Миколи Івановичазавідувача кафедри українознавства, історико-правових та мовних дисциплін Одеського національного морського університету, члена Правління Національної спілки краєзнавців України, Почесного краєзнавця України, доктора історичних наук, професора.

М.І.Михайлуца є відомим дослідником історії взаємин держави і церкви в роки Другої світової війни, історії християнських церков на Півдні України в умовах тоталітарних режимів 20–40-х рр. ХХ ст. та краєзнавства.

Михайлуца Микола Іванович: біографічно-бібліографічний покажчик з нагоди ювілею / Уклад.: О.В.Осипенко, О.П.Шипотілова. – Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2019. – 88 с.

Повнотекстовий варіант покажчика

М.МихайлуцаДо видання вміщено привітання від колег історичного цеху: Олега Бажана, Олександра Лисенка, Віктора Савченка, Олександра Тригуба, біографічний нарис ювіляра, бібліографію його праць і добірку фотографій з його власного архіву.

Бібліографія праць охоплює період 1986–2019 рр. і складається з 250 позицій. Для оптимізації пошуку необхідної інформації бібліографічний покажчик розподілено за видовими рубриками: «Біографічний нарис»; «Від друзів»; «Монографії та окремі видання»; «Автореферати дисертацій»; «Статті у наукових збірниках, часописах та інтернет-виданнях»; «Матеріали доповідей та повідомлень на наукових конференціях, семінарах, «круглих столах»; «Наукове керівництво аспірантами, офіційне опонування кандидатських та докторських дисертацій»; «Рецензування монографій та навчальних посібників»; «Офіційне рецензування дисертаційних, магістерських та бакалаврських робіт»; «Відгуки на автореферати»; «Публікації в періодичній пресі»; «Навчальні посібники, науково-методичні матеріали»; «Виступи на радіо та телебаченні».

Повнотекстовий варіант покажчика

One thought on “Вийшов друком біографічно-бібліографічний покажчик з нагоди ювілею М.І.Михайлуци”

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *