IV Всеукраїнська науково-практична краєзнавча конференція «Минуле і сучасність: Таврія. Херсонщина. Каховка»

Conference in Kakhovka. 20218–9 жовтня 2021 року в м.Каховка Херсонської області відбудеться IV Всеукраїнська науково-практична краєзнавча конференція «Минуле і сучасність: Таврія. Херсонщина. Каховка».

Напрями роботи конференції:
• Таврія та Херсонщини в археологічних, етнографічних,
джерелознавчих, музеєзнавчих, літературознавчих та релігієзнавчих
студіях;
• туризм, природно-географічні та екологічні особливості краю;
• історико-педагогічні дослідження краю;
• Каховка, Херсонщина, Південь України в контексті вітчизняної історії;
• вітчизняна історія в дискурсі політики пам’яті;
• видатні особистості в житті краю.

Інформаційний лист

Робота форуму проходитиме у форматі пленарних та секційних засідань, які відбуватимуться в м. Каховка. Передбачається проведення круглого столу з актуальних проблем краєзнавства, тематичних майстер-класів, а також презентація нових краєзнавчих видань, екскурсійних маршрутів тощо. Враховуючи епідемічну ситуацію організатори залишають за собою право внесення змін у формат конференції.

Заявку на участь, текст доповіді та цифрове фото учасника необхідно надіслати до 29 вересня на електронну адресу m.honchar@gmail.com.

Збірник матеріалів конференції буде надрукований по її завершені та розповсюджений серед провідних бібліотек України. Цифрова версія видання буде доступна у електронних сховищах. Збірник минулої конференції.

Очні учасники отримають збірник конференції та сертифікат про участь безкоштовно. Заочні учасники мають сплатити за збірник та сертифікат 200 грн.

Звертаємо увагу, що оргкомітет не забезпечує проживання учасників конференції, проте може надати необхідну інформацію щодо таких послуг. Вартість проїзду та проживання оплачується учасниками самостійно.

Відповідальна особа за організацію конференції: Гончар Михайло Васильович – кандидат педагогічних наук, депутат Каховської міської ради.

Контакти: тел. (095) 007-29-25; e-mail: m.honchar@gmail.com
https://www.facebook.com/mykhailo.honchar

Інформаційний лист

One thought on “IV Всеукраїнська науково-практична краєзнавча конференція «Минуле і сучасність: Таврія. Херсонщина. Каховка»”

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *