ІІІ Міжнародна археологічна конференція «Ольвійський форум (пам’яті В.В.Крапівіної)»

Ольвійський форум 2020_page-0001Запрошуємо взяти участь у ІІІ Міжнародній археологічній конференції «Ольвійський форум (пам’яті В.В.Крапівіної)», що приурочена до 70-ти річчя від дня народження В.В.Крапівіної.

Конференція відбудеться у першій декаді травня 2020 р. за адресою: Миколаївський національний університет імені Василя Сухомлинського, вул.Нікольська, 24, м.Миколаїв. Програма конференції передбачає: пленарні засідання, роботу секцій, культурну програму.

Інформаційний лист

Організатори заходуМиколаївський національний університет імені В.О.Сухомлинського, Інститут археології НАН України, НІАЗ «Ольвія», Благодійний фонд «Ольвійський меценат» сім’ї Крапівіних та Миколаївська обласна організація Національної спілки краєзнавців України.

До участі у конференції запрошуються спеціалісти в галузі  археології  періодів пізньої бронзи та скіфо-античного періоду. Працюватимуть три секції: археологія пізньої бронзи; скіфської археології; античної археології.

Офіційні мови конференції: українська, російська, англійська. Передбачається видання матеріалів конференції у вигляді електронного та паперового збірника тез. За бажанням авторів тези підготовлені у вигляді повної статті будуть надруковані у фаховому академічному наукометричному журналі «Емінак». Організатори забезпечують учасників та беруть на себе витрати.

Просимо надсилати тексти тез доповідей до 15 березня 2020 року в електронному вигляді на адресу оргкомітету: olbicumforum@ukr.net.

Інформаційний лист

З повагою,
оргкомітет

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *