На Волині вручено Премію імені Олександра Цинкаловського

20201002122231У рамках XVII музичного фестивалю «Стравінський та Україна», який на початку жовтня 2020 р. розпочався у Луцьку, діячам культури і мистецтва було вручено обласні іменні премії.

Привітав та вручив обласні іменні премії діячам культури і мистецтва, заступник голови Волинської облдержадміністрації Анатолій Костик.

Зокрема, Премію у номінації імені Олександра Цинкаловського було вручено Аллі Дмитренко, членкині Національної спілки краєзнавців України, доцентові Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – за участь у створенні і розвитку Музею етнографії Волині та Полісся Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, участь в етнографічних експедиціях МНС України та цикл публікацій з етнографії Волині та Полісся.

«Найперше, хочу привітати усіх із святом музики і символічно, що відкриття фестивалю відбувається саме в цей день. Винагороди, які є найбільш престижними для людей мистецтва, сьогодні отримали ті, чий творчий доробок безсумнівно відомий усім присутнім у цьому залі. Отож бажаю вам подальших мистецьких здобутків та натхнення», – сказав під час нагородження Анатолій Костик.

Джерело:
Волинська обласна державна адміністрація

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *