31-й випуск історико-краєзнавчого наукового альманаху “Південний Захід. Одесика”

odessika_2021-31Вийшов друком 31-й випуск історико-краєзнавчого наукового альманаху “Південний Захід. Одесика — Юго-Запад. Одессика”.

Статті,  вміщені у виданні, згруповано за наступними рубриками: “До 80-річчя героїчної оборони Одеси”, “Степи Лукомор’я”, “Одеські старожитності”, “Обличчя земляків”, “Край в епохи диктатур”, “Книжкова полиця краєзнавця”.

Південний захід. Одесика. Історико-краєзнавчий науковий альманах. Вип. 31. Одеса: Друкарський дім, 2021. 272 с.

Повнотекстовий варіант 31-го випуску

Odessika_31Альманах видано за підтримки голови Одеської обласної державної адміністрації, Почесного громадянина м.Одеси, Почесного громадянина Одеської області Сергія Рафаїловича Гриневецького.

“Дорогі автори та читачі альманаху «Південний Захід. Одесика»! Я пишаюся тим, що розпочатий нами більш ніж 15 років тому проєкт продовжує успішно втілюватися у життя, розбудовується та поширює наукові, соціальні і географічні межі. Впевнений, що попереду – ще багато нових відкриттів, які не тільки збагатять наші знання, а й допоможуть в усвідомленні та вирішенні проблем сьогодні на підґрунті досвіду попередніх поколінь” – зазначив у вступному слові С.Р.Гриневецький.

Повнотекстовий варіант 31-го випуску

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *